Hardinxveld-captain Wouter Romeijn naar VVAC

Nieuws 100 keer gelezen

HARDINXVELD / OTTOLAND – Na ruim negen seizoenen in het eerste elftal van Hardinxveld zal Wouter Romeijn volgend seizoen uitkomen voor VVAC. “Ik ben toe aan iets nieuws.”

De Hardinxveldse captain had niet verwacht deze beslissing ooit te moeten nemen, maar het afgelopen seizoen heeft niet gebracht waar hij naar zocht. Daar zijn redenen voor aan te wijzen.

“Er is veel veranderd bij Hardinxveld en ik stoorde me aan sommige zaken, waardoor ik het minder naar m’n zin heb gehad. Om die reden heb ik dit seizoen ook niet altijd gepresteerd op het niveau dat ik in mijn ogen kan halen. Vanaf het moment waarop voor mezelf duidelijk werd dat het beter was om bij Hardinxveld te stoppen, ben ik weer goede wedstrijden gaan afleveren”

Weinig voldoening
Wouter Romeijn kiest zijn woorden zorgvuldig, want hij heeft op geen enkele manier de intentie ‘negatief’ te zijn over Hardinxveld. “Het is gewoon een feit dat ik afgelopen seizoen weinig voldoening uit mijn sport heb kunnen halen. Ik ben toe aan iets nieuws, aan een andere omgeving. Ook al omdat Marco van der Linden (stopt), Robert Bezemer (naar Altena) en Lars Coerts (naar VVAC), ploeggenoten waar ik een goede band mee had, volgend seizoen niet meer bij Hardinxveld zullen spelen.”

Beste in me boven
De multifunctionele speler (“Bij Hardinxveld heb ik vrijwel alle posities gehad”) heeft gekozen voor derdeklasser VVAC. In feite dus een stapje terug voor Wouter Romeijn. Toch ligt zijn keuze enigszins voor de hand.

“Lars keert terug naar VVAC en Ton Heijstek wordt er trainer. Met Ton heb ik bij Hardinxveld prettig samengewerkt; ik vind hem een goede trainer. Onder Ton denk ik het plezier te zullen hervinden. Hij vraagt alles van me, ook op tactisch gebied. Hij haalt het beste in me boven en ik ben een speler die dat nodig heeft.”

Romeijn liet zich goed informeren over VVAC en kwam al een keer kijken op De Put. “Ik heb een zeer positieve indruk van VVAC gekregen en kijk er naar uit om mijn bijdrage te gaan leveren aan de plannen van deze club.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 7 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' gisteren
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers gisteren
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33