Sil van Putten terug naar Heukelum

Nieuws 66 keer gelezen

LEERDAM/HEUKELUM – Sil van Putten verlaat Leerdam Sport’55 na één jaar. Hij keert terug naar derdeklasser Heukelum.

Sil van Putten bewandelde afgelopen zomer de omgekeerde weg om zijn geluk op een hoger niveau te beproeven. Het jaar bij de inmiddels gedegradeerde eersteklasser bracht echter niet wat hij ervan verwacht had.

“Het was erg leuk om op dit niveau te spelen”, zegt Van Putten. “Ik heb ook lang getwijfeld voor ik deze beslissing nam. En als iemand het jammer vindt dat dit stopt, ben ik het zelf. Maar ik ging niet altijd met plezier naar de trainingen en wedstrijden. Ik vind het niet netjes om daar teveel over te zeggen.”

Goed gevoel
Van Putten hoopt bij ‘zijn’ Heukelum dat plezier te hervinden. “Dat is uiteindelijk natuurlijk waarom ik ben begonnen met voetballen”, legt de aanvaller uit. “Ik heb met de trainer gesproken en natuurlijk ook met veel spelers. Dat gaf me een goed gevoel.”

Hoewel zijn maatje Joell Papilaja wèl bij Leerdam Sport blijft, zal Van Putten ook bij Heukelum met een goede vriend samen spelen. “Ferry Meijdam stuurt me al weken iedere dag een berichtje om me over te halen. Ik zie hem al van jongs af aan iedere dag”, zegt Van Putten over Heukelums topscorer.

Droom
Naast plezier hoopt Van Putten ook op goede prestaties bij Heukelum. De ploeg presteerde dit seizoen weliswaar wisselvallig in de 3e klasse D, maar liet zeker ook zien een goed niveau aan te kunnen.

“Het zou mijn ultieme droom zijn om een keer met Heukelum in de tweede klasse te spelen. En met wat versterkingen kunnen we wellicht meedoen om promotie”, aldus Van Putten.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden