Altena op zoek naar nieuw bestuur

Nieuws 3 keer gelezen

NIEUWENDIJK – Voetbalvereniging Altena gaat op zoek naar een nieuw bestuur, nu het huidige bestuur tijdens de ledenvergadering op 11 april zijn mandaat heeft teruggeven aan de leden.

Tot 1 juli neemt de bestuursleden de lopende zaken nog waar, daarna moet er een nieuw bestuur zijn.

De leden hebben een commissie benoemd bestaande uit Huib Vink, Bert Strik en Otto van Breugel om een nieuw bestuur te formeren. “Een lastige taak voor zo'n korte periode, maar zeker niet onmogelijk”, zegt Van Breugel. “Gelet op het grote aantal vrijwilligers dat Altena rijk is, moet het ons zeker lukken om de juiste personen te vinden die onze prachtige vereniging gaan besturen.”

Afspiegeling
De commissie gaat eerst informatiegesprekken houden. Van Breugel: “Wij hebben de afgelopen weken met de huidige bestuursleden al een-op-een-gesprekken gevoerd en gaan de komende weken met een juiste afspiegeling van de leden in gesprek. Daarna zullen gesprekken gevoerd gaan worden met mogelijke geschikte kandidaten om zo een nieuw bestuur te formeren.”

De commissie zal voor 1 juni aan de leden rapporteren of zij in haar doelstelling is geslaagd of verwacht binnen afzienbare tijd te zullen slagen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden