Kees Spaan: 'Neuzen weer snel zelfde kant op'

Nieuws 6 keer gelezen

WERKENDAM - Technisch directeur Kees Spaan hoopt na het vertrek van trainer Dogan Corneille bij Kozakken Boys weer snel alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Spaan wil niets aan de verklaring toevoegen die op de website van de Werkendamse topklasser is geplaatst. “De afspraak met Corneille is dat we ons houden aan de inhoud van het persbericht”, laat Kees Spaan weten. “Ik heb er dus niets aan toe te voegen en verder ook niets uit te leggen.”

Eerste vijf
Met nog vijf competitiewedstrijden te gaan, heeft Kozakken Boys er dus toch voor gekozen om het seizoen te vervolgen zonder Dogan Corneille.

“Na een gesprek met de spelers en alles wat er omheen staat, was de conclusie dat het beter is het seizoen af te maken zonder Corneille. We hopen hiermee snel alle neuzen weer dezelfde richting op te krijgen. We willen graag bij de eerste vijf eindigen en daar gaan we alles aan doen. Hoewel het niet zal meevallen, want we hebben heel veel geblesseerden.” 

Kozakken Boys doet ook nog mee in de strijd om de Brabant Cup en de districtsbeker. In beide gevallen zijn de Werkendammers doorgedrongen tot de kwartfinale. “De Brabant Cup en de districtsbeker willen we ook graag winnen.”

Interim
Ton Cornelissen neemt voorlopig de taken van Dogan Corneille waar. Hoogstwaarschijnlijk krijgt hij nog gezelschap van een ad-interim. “Daar wordt momenteel over gedacht. Die mogelijkheid houden we open”, aldus Spaan.  

Komt wel een keer
Dogan Corneille geeft geen commentaar op zijn ontslag bij Kozakken Boys. “Dat komt wel een keer”, aldus de gewezen trainer in Werkendam, die flink aangeslagen lijkt.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 6 uur geleden
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 7 uur geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 16 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 22 apr, 22:00
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 22 apr, 19:46
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 22 apr, 19:45