Niels den Haan wil stapje hogerop

Nieuws 10 keer gelezen

GORINCHEM/WERKENDAM - De belangrijkste reden van het aangekondigde vertrek van Niels den Haan bij Unitas-zondag is dat hij hogerop wil.

“De club Unitas en ikzelf hebben verschillen in ambitie. Ik wil graag hogerop en Unitas wil dat in principe ook wel, maar niet ten koste van alles. Ik heb nu twee seizoenen tweede klasse gespeeld en het wordt tijd voor een volgende stap”, aldus de 24-jarige Werkendammer, die al in gesprek is met een andere club.

Welke, dat wil Niels nog niet zeggen. “Het gaat om een eerste gesprek. We hebben afgesproken het binnenkamers te houden.”

Studie
Broer Sven den Haan geeft een andere reden aan voor zijn vertrek bij Unitas. “Ik ga in september beginnen met een studie voor de ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) in Amsterdam. Dan heb ik de zondag hard nodig voor mijn huiswerk”, aldus de 21-jarige Werkendammer. Op zaterdag studeren ziet hij niet zitten, dus gaat Sven eveneens op zoek naar een andere club. “Bovendien gaat mijn broer Niels ook weg en dan heeft het voor mij weinig zin om bij Unitas te blijven”, aldus Sven den Haan, die nog geen contacten heeft met andere clubs.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden