Gaat Roda Boys in 2F demarreren?

Nieuws 15 keer gelezen

BOMMELERWAARD – Het is komend weekeinde inhalen geblazen. Slechts drie zaterdagclubs komen voor de competitie in het veld. De zondagclubs zijn wat ruimer vertegenwoordigd: zeven clubs halen in.

In 2F speelt Roda Boys tegen GDC. In Eethen kunnen de mannen van trainer Gerrie Schaap een gaatje slaan tot FC Lienden. Bij winst staan de Aalstenaren drie punten los. Gemakkelijk zal het niet zijn daar bij GDC. Destijds in de thuiswedstrijd kon Roda Boys tegen de volgelingen van trainer Frans Grondman er ook maar net een gelijkspel uit sleuren.

Zuilichem krijgt in 3D te maken met runner-up Heukelum. Beide teams speelden nog maar dertien wedstrijden dit seizoen. Heukelum heeft drie punten meer in de knip. Het zou dus mooi zijn als Zuilichem weet te winnen, anders blijft het nummer voorlaatst.

In 4D wacht Well de thuiswedstrijd tegen TEC. Gezien de vorm van de Wellenaren moet een driepunter kunnen.

Tobben
DSC (3C zondag) tobt momenteel. De gedachte om nacompetitievoetbal te spelen dit seizoen ebt een beetje weg. Alleen een aantal goede resultaten achter elkaar kan de ploeg van trainer Erik Meulendijk weer op de rails krijgen. Tegen BMC kan de basis worden gelegd.

In 4F aast Jan van Arckel op de tweede positie. Winnen bij FC Engelen is vereist. Hurwenen wacht nog steeds op de eerste overwinning. Komt tegen BZS hier een einde aan? Het zal niet meevallen om de spiraal om te buigen, hoewel BZS slechts drie treden hoger staat. Alem krijgt RKTVC op bezoek. Om de aansluiting met de nummers tien tot en met twaalf niet te verliezen moet er gewonnen worden.

In 5D reist Heerewaarden af naar nummer twee Teisterbanders. Daar zal voor het team van trainer Ad Schippers weinig eer te behalen te zijn. RKVSC brengt een bezoek aan Wadenoijen. ‘Wat Rossum kan (het won zondag met 4-1 van Wadenoijen) moeten wij ook kunnen’, zullen de mannen van trainer Wilco van Houtum denken.  Hedel heeft een uitbeurt tegen RKKSV. Dat moet minstens een punt op kunnen leveren.

Marry Bouman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 9 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33