Twijfel bij Arie Lock: stoppen of doorgaan?

Nieuws 29 keer gelezen

WERKENDAM - Op het moment van dit interview is er nog geen witte rook over een langer verblijf van Arie Lock op sportpark De Zwaaier. De 30-jarige verdediger van topklasser Kozakken Boys, bezig aan zijn zevende seizoen in Werkendam, heeft eerder aangegeven aan zijn laatste seizoen bezig te zijn.

Zijn werk binnen het Sliedrechtse familiebedrijf eist steeds meer tijd op. Stoppen is moeilijk voor Lock, die best nog wel een jaartje door wil op het hoogste amateurniveau, maar die beslissing nog even voor zich uit schuift.

Geen optie
Lock: “Dat Ton Cornelissen en Danny Buijs het trainersduo voor het volgend seizoen wordt, zou voor mij wel eens doorslaggevend kunnen zijn. Het zijn beiden jongens die de clubcultuur kennen. Danny zit nu nog als speler in ons midden. Ik vergelijk hem met een type als Seedorf, die ook rechtstreeks van speler als trainer aan de slag gaat. Ik zet deze week alles op een rij en laat zo snel mogelijk weten wat ik ga doen. Als ik niet meer voor Kozakken Boys zou kunnen spelen, stop ik definitief. Spelen op een lager niveau is geen optie voor mij.”

(Bron: Kozakken Boys Thuispagina's in Het Kontakt editie Land van Heusden & Altena)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden