Kan Woudrichem magere reeks halt toeroepen tegen Sparta'30?

Nieuws 3 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Kozakken Boys ontvangt zaterdag hekkensluiter Ter Leede op De Zwaaier. Een uitgelezen mogelijkheid voor de manschappen van trainer Dogan Corneille om revanche te nemen voor de misstap bij HHC Hardenberg.

In de tweede klasse haalt Rijswijkse Boys in tegen GJS. Een verraderlijke wedstrijd met de vraag of het gehandicapte Rijswijkse Boys de hoge positie kan waarmaken tegen de Dalemmers, die tot dusverre een tikkie onder de maat presteren.

GDC krijgt het lastig tegen het hooggeplaatste Roda Boys. De hardwerkende Eethenaren, die in de gevarenzone staan, zijn altijd wel in voor een stunt.

Vrije val
Woudrichem tegen Sparta’30 is een interessante streekontmoeting in de derde klasse. De Bolwerkers moeten de vrije val zien te stoppen en staan inmiddels in het rechterrijtje. In het linkerrijtje azen de Andelnaren op een plaatsje in de nacompetitie. Alle reden dus om de vonken er vanaf te laten vliegen op het Bolwerk.

NOAD’32 moet de punten weten te pakken tegen BVV. Good Luck blijft een lastige tegenstander voor Sleeuwijk. Toch kunnen de manschappen van trainer Philip den Haan zich geen verlies permitteren om koploper Unitas niet helemaal uit het oog te verliezen.

In de vierde klasse gaat Giessen naar Willem II. In de woonplaats van trainer Ron Laros mogen de Giessenaren bewijzen of ze echt een kampioenskandidaat zijn.

Ongenaakbaar
Op zondag komt Dussense Boys in actie tegen Dubbeldam. Veel hoop op een goed resultaat tegen de ongenaakbare koploper in de vierde klasse C zal er niet zijn in Dussen.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden