Raptim kiest voor het zaterdagvoetbal

Nieuws 9 keer gelezen

GORINCHEM - GVV Raptim gaat volgend seizoen alleen nog op zaterdag voetballen.

Zowel het bestuur als de spelers van beide afdelingen vonden dat de krachten gebundeld moesten worden. Daarbij ging de voorkeur duidelijk uit naar het zaterdagvoetbal.

Bij Raptim spelen regionaal bekende spelers als Ferhat Kaya (ex-SteDoCo), Tugay Tursucu (ex-SVW), Osman Karaaslan (ex-GJS) en talenten zoals Osman Aslan  en Hakan Demir. De vereniging is te klein om zowel de zaterdag- als de zondagafdeling in leven te houden. "Alle spelers zullen naar de zaterdagtak overstappen, zodat er meer prestatief gevoetbald kan worden. Dat moet met zo’n selectie wel mogelijk zijn", vindt Goof van der Lugt, voorzitter van Raptim.

Mo Duzgun
De trainer van de selectie wordt Mo Duzgun, die al twee jaar actief is bij de club.

“Dat is een voordeel, vind ik, want ik ken vrijwel alle spelers en ik sta bekend om mijn organisatorische- en communicatieve vaardigheden. Ik vind het een prachtige uitdaging om met deze groep voor de prijzen te gaan voetballen”, aldus Duzgun, die na de vakantie gaat beginnen aan de trainerscursus TC2 (UEFA-B). "Op dit moment speelt zaterdag 1 in de middenmoot van de 4e klasse C. Met de kwaliteiten die van de zondagafdeling gaan komen, moeten we in staat zijn voor de prijzen te kunnen spelen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden