Pittige uitbeurt voor Kozakken Boys

Nieuws 4 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Koploper Kozakken Boys staat komende zaterdag in de topklasse voor een cruciale wedstrijd. De ‘Boys’ gaan op bezoek bij het op de derde plaats staande HHC Hardenberg. Bij winst elimineren de manschappen van trainer Dogan Corneille, die het moeten doen zonder de geschorste Danny Buijs, een belangrijke concurrent in de titelstrijd.

In de hoofdklasse moet Achilles Veen na twee nederlagen de opwaartse spiraal weer te pakken zien te krijgen. Dat moet dan zaterdag gebeuren op De Hanen Weide tegen het lastige Kloetinge.

Een klasse lager worstelt Almkerk nog altijd. De achtervolgers Leerdam Sport’55 en CSW staan op een punt. Dus zal Almkerk er zaterdag voor 200 procent moeten staan tegen Zuidvogels.

In de tweede klasse kan Rijswijkse Boys de punten gebruiken om bovenin mee te blijven draaien. Tegen GJS zal dat nog een lastige klus worden. GDC heeft het lastiger in de gevaarlijke zone. Tegenstander Roda Boys is niet voor de poes. Altena wacht weer een finale om het ‘hachje’ nog te redden. De Nieuwendijkers spelen uit bij SVW, dat in een vrije val zit.

3D
In de derde klasse zijn de ploegen aan elkaar gewaagd. Wilhelmina’26 zoekt revanche tegen Zuilichem voor de nederlaag bij Good Luck. De uitslag van NOAD’32 bij Heukelum valt niet te voorspellen. Sleeuwijk moet kunnen winnen van SSC’55 en Woudrichem krijgt het zwaar bij BLC. Sparta’30 aast op de nacompetitie en zal dus de mouwen moeten opstropen tegen BVV.

In de vierde klasse krijgt Giessen het lastig bij Willem II.

Zondag
Op zondag in de vierde klasse kan Be Ready de punten goed gebruiken in de Maasderby tegen Right’Oh. Dussense Boys lijkt een maatje te klein voor koploper Dubbeldam. HHC’09 moet de zorgen verlichten, al zal Nieuwkuijk daar niet aan mee willen werken.
 
Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden