Wim Holster minimaal twee maanden uitgeschakeld

Algemeen 4 keer gelezen

WOUDRICHEM - Wim Holster, speler van derdeklasser Woudrichem, is voorlopig uitgeschakeld. De 27-jarige Holster liep naar achteraf bleek een gebroken middenvoetsbeentje op in het zaaltoernooi om de Poort6 Champions Cup in Gorinchem.

“Het gebeurde vrijdag in de halve finale tegen SVW”, vertelt de Woercummer. “Ik wilde een bal blokken en tikte de bal net weg toen ik een schop kreeg op de onderkant van mijn voet. Ik voelde een flinke pijnscheut. Ik dacht in eerste instantie dat het wel meeviel, maar toen ik mijn schoen uittrok voelde ik pas echt dat het mis was. Mijn voet werd megadik en er zat een hele bult op.”

Gips
Nader onderzoek de volgende dag in het ziekenhuis leerde dat er een scheur in het middenvoetsbeentje zit. Voorlopig heeft Holster speciaal gips vanwege de zwelling. Na een week gaat de voet opnieuw in het gips voor zes weken.

Voorlopig rekent Wim Holster erop dat hij minstens twee maanden uit de roulatie is. “Ik baal er verschrikkelijk van, maar het is niet anders.”

Fitim Meha
Ook Sliedrecht-spits Fitim Meha kwam niet zonder kleerscheuren uit de zaal. In de kwartfinale brak hij zijn enkel nadat hij in de reclameborden was beland.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden