Ron Laros: 'Heel verrassend dat Zuilichem belde'

Nieuws 29 keer gelezen

ZUILICHEM – Ron Laros wordt de nieuwe trainer van Zuilichem. De 51-jarige Tilburger wordt bij de Zuilichemse derdeklasser de opvolger van de vertrekkende Arjen Dekkers. Laros is een tweejarige verbintenis overeen gekomen. Laros is nu nog trainer van Giessen.

“Heel verrassend. Nooit bij stil gestaan dat Zuilichem zou bellen”, vertelt Laros. “Tijdens mijn  vakantie werd ik benaderd. Maandag hebben we gesproken en dinsdag waren we er al uit.”

Laros en Zuilichem kennen elkaar al langer. “Twintig jaar geleden was ik er al trainer. Het mooie is nu dat er in het huidige team twee zonen staan van spelers die ik toen onder mijn hoede had. Verder fungeren twee oud-spelers van toen, André en Michel van Veen, nu als leider.”

De opdracht die Laros van het Zuilichem-bestuur heeft gekregen is simpel. “De jonge jongens meer rust en ervaring bijbrengen en proberen er een stabiele derdeklasser van te maken.”

Positief
Laros, die zijn trainersschap bij Family Boys begon, kent een succesvolle trainerscarrière. Hij promoveerde met vijf clubs. 

Zuilichem  is voor Ron Laros de vierde club die hem voor de tweede maal als trainer terug vraagt. “Dat is toch een positief teken hè”, glimlacht Laros. Eerder overkwam het hem al bij NOAD’32, SSC’55 en een aantal jaren geleden polste ook Wilhelmina’26 hem voor de tweede maal.

Behalve Family Boys, Wilhelmina’26, SSC’55, NOAD’32 en Zuilichem, ‘diende’ Laros ook bij GVV’63, Rijswijkse Boys, Kozakken Boys-jeugd, Sparta’30 en Heukelum.   

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 5 uur geleden
Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 23 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 23 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33