Jogadores CF loopt deukje op bij ZVS/Rijschool

Nieuws 4 keer gelezen

ST.MICHIELSGESTEL – Jogadores CF heeft een punt over gehouden aan de uitwedstrijd tegen ZVS/Rijschool. Na het verlies in de openingswedstrijd van het seizoen werd het deze keer 2-2.

Jogadores CF was gebrand op revanche en dat was in de eerste helft goed te merken. Toch duurde het een tijdje voordat Jogadores CF doorkreeg dat er sneller op doel geschoten moest worden en de handelingssnelheid flink omhoog moest om de uitstekende keeper te passeren. Nadat het spreekwoordelijke belletje was gaan rinkelen, legde de uitploeg een paar schitterende combinaties op de mat en kreeg het ook de betere kansen. Nog zonder resultaat.

Fijne bijkomstigheid was dat de thuisploeg zelf weinig kansen creëerde en naast een schot op de lat vooral van afstand schoot. De brilstand bleef daardoor staan tot aan de rust. 0-0.

Wondermiddel
Na rust was het vooral de thuisploeg die de klok sloeg. Dustin van Bezooijen hield zijn ploeg op de been en voorkwam met uitstekende reddingen een achterstand. Hij kon echter niet voorkomen dat het toch 1-0 werd nadat de spits volledig vrij voor zijn doel op dook.

Zoals wel vaker schudde het Jogadores CF wakker en werd eindelijk het wondermiddel van vandaag gebruikt: ‘Inspelen, doorlopen en de tweede paal zoeken.’ Remie Schuurman, Jeffrey Scheffers en Jamy Goemaat voerden dit tot in de puntjes uit waardoor de 1-1 van Jamy een feit was.

Opluchting
Even later werd het toch weer 2-1. Zoals wel vaker was het een doelpunt uit een vrije trap en dat zorgde voor lichte irritaties bij de Gorcummers. Dat werd ook niet minder nadat de scheidsrechter twee vreemde gele kaarten uitdeelde aan de uitploeg.

Ondanks een man minder en weinig tijd op de klok was het Sjors Hendriks die voor de 2-2 en een grote opluchting zorgde.

Jogadores CF loopt daarmee een klein deukje op tegen misschien wel de beste ploeg in de competitie ondanks hun vijfde positie op de ranglijst. Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Thuis tegen ZV Heerle / FC EL 2.