Arnel Koçan terug bij vv Schelluinen

Algemeen 2 keer gelezen

SCHELLUINEN – Na een avontuur in zijn vaderland Montenegro is middenvelder Arnel Kocan weer terug bij vierdeklasser vv Schelluinen.

“Mijn overschrijving van FC Dečić wordt pas rond de jaarwisseling afgerond, dus ik moet eventjes geduld hebben. Maar ik reken erop na de wintersport weer voor Schelluinen te kunnen uitkomen”, lacht Koçan.

De 22-jarige geboren Montenegraan werd in oktober 2012 tijdens zijn vakantie benaderd door Dečić. “Tijdens een training werd ik goed  genoeg bevonden en ik ben na de laatste competitiewedstrijd tegen VVAC begin mei dit jaar vertrokken. Ik heb eerst nog vakantie gevierd om een maandje later aan te sluiten bij de 60 man tellende selectie."

"Na een maand trainen werd de selectie teruggebracht tot 25 spelers en daar zat ik gelukkig bij. In de daaropvolgende oefenwedstrijden heb ik vier keer mogen invallen. Helaas zat ik te vaak op de tribune en niet bij de eerste selectie van achttien spelers. De trainer koos voor het zeer behoudende 4-5-1 systeem. Als aanvallende middenvelder heb ik op een gegeven moment mijn zegeningen geteld.”

Ervaring rijker
Koçan besloot, na overleg met zijn vader, om terug te keren naar Nederland. “Het was een leuk avontuur. Ik leefde als een voetbalprof, waaronder dus ook twee keer per dag trainen. Dat mis ik nog steeds. Maar qua verdiensten was het niet goed. Het kleine halfjaar heeft mij meer geld gekost dan dat het financieel iets heeft opgeleverd. Maar ik bdn zeker een ervaring rijker.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden