Weer nederlaag CFM/Transito buitenshuis

Algemeen 55 keer gelezen

ROOSENDAAL/WERKENDAM - De zaalvoetballers van CFM/Transito blijven in uitwedstrijden matig presteren. Woensdagavond werd met 4-1 verloren van Bristol Team/Osaka.

Thuis werd na een spannende wedstrijd met 3-2 gewonnen van de Roosendalers. In uitwedstrijden wist CFM/Transito echter nog maar weinig punten te pakken en ook woensdag kwamen de Werkendammers al snel op een 1-0 achterstand. Na een prima counter van de gastheren werd het 2-0, maar nog voor rust kwam CFM/Transito 1 terug tot 2-1.

In de tweede helft begonnen de Werkendammers sterk, maar wisten ze het doel niet te vinden. De thuisploeg nam na deze sterke fase van de gasten het spel over en bleek in de afronding wel scherp. Dit resulteerde in een eindstand van 4-1 in het voordeel van Bristol Team/Osaka 1.

Onrustig
CFM/Transito was afgereisd naar Roosendaal zonder de geblesseerde Chamith van Vuuren, Djewan Rompis en Richard Biemans. Daarnaast was ook Han Bok afwezig, waardoor de selectie krap was. Zonder deze steunpilaren achterin begonnen de Werkendammers onrustig aan de uitwedstrijd tegen Bristol. Snel balverlies leverde de thuisploeg verschillende kleine kansen op.

Na een makkelijk gegeven vrije trap was het raak. Doelman Niek Swagemakers zag de bal van richting veranderd worden door de muur en was kansloos. De achterstand was een feit. CFM/Transito voerde de druk hierna op, maar liep daardoor in het mes. Na een slappe inspeelpass was het Bristol dat snel omschakelde en de counter succesvol afrondde: 2-0.

Na wat kansen over en weer was het tien minuten voor rust eindelijk ook raak voor CFM/Transito. Dennis Blom bekroonde zijn individuele actie en schoot vanuit een moeilijke hoek de 2-1 binnen. CFM/Transito probeerde na deze treffer door te drukken, maar wist maar weinig gevaarlijk te worden. Aangezien de Roosendalers het net ook niet wisten te vinden, gingen de teams rusten met een 2-1 stand.

Zonder kleerscheuren
Na de rust was het opnieuw CFM/Transito dat op zoek ging naar de gelijkmaker. In een zeer sterke fase werden vele kansen gecreëerd, maar in de afronding waren de Werkendammers niet scherp genoeg. Nadat Bristol deze fase zonder kleerscheuren had overleefd, namen ze het spel over. Enkele goede kansen volgden en halverwege de tweede helft was het raak voor de thuisploeg. Uit een goede aanval werd de 3-1 binnengeschoten.

De Roosendalers bleven in het vervolg de gevaarlijkere ploeg en na een lange aanval diep op de helft van CFM/Transito werd uiteindelijk de 4-1 gemaakt door Bristol. Met nog ongeveer tien minuten op de klok was het CFM/Transito dat weer op zoek moest naar doelpunten, maar deze bleven uit. In de slotfase golfde het spel op en neer, maar geen van de teams was nog bij krachte om af te ronden. Zodoende eindigde de wedstrijd in een 4-1 overwinning voor de Roosendalers.

Opnieuw een matig optreden van CFM/Transito 1 in een uitwedstrijd. In sporthal De Crosser voelen de Werkendammers zich beter thuis, dus zal het hier de punten moeten pakken. Volgende week, 11 december, komt SCR ’t Rijens Vat 1 op bezoek. Uit werd deze wedstrijd met 4-1 verloren, dus zal CFM/Transito 1 uit zijn op revanche. Om 22.00 uur wordt deze wedstrijd afgetrapt.