Leon de Bruijn breekt jukbeen

Nieuws 25 keer gelezen

SCHELLUINEN – Vierdeklasser vv Schelluinen zal het een aantal weken zonder topscorer Leon de Bruijn moeten stellen. De bijna 39-jarige aanvaller brak in de wedstrijd tegen koploper Asperen zijn rechterjukbeen.

“Ik had in eerste instantie niets in de gaten. Maar toen ik in de rust -op advies- in de spiegel keek, schrok ik toch wel. Een flinke deuk in mijn hoofd. Het was verstandig om niet verder te voetballen. In het Beatrixziekenhuis werd een breuk in het jukbeen geconstateerd. De arts had daarvoor niet eens een foto nodig. Aanstaande maandag moet ik mij om acht uur melden voor een operatie”, aldus De Bruijn.

Torpederen
“Na een halfuur spelen werd ik aangespeeld. Ik wilde de hoge bal in de loop meenemen, maar mijn tegenstander torpedeerde mij. Diep rood in mijn ogen. We kwamen vervolgens met onze hoofden tegen elkaar. Mijn hoofd tintelde behoorlijk, maar ik dacht dat het wel meeviel. Niet dus.”

De Bruijn zal na zijn operatie vier tot zes weken moeten herstellen. De laatste competitiewedstrijden voor de winterstop tegen SVS’65 en Vuren, maar ook de Champions Cup in de Gorcumse Oosterbliek gaan aan zijn neus voorbij.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden