Leerdam Sport’55-Nivo Sparta en Tricht-Roda Boys mooie affiches

Nieuws 16 keer gelezen

BOMMELERWAARD – Nivo Sparta steekt zaterdag de Waal over om een paar kilometer verderop aan te treden tegen Leerdam Sport’55. De ploeg van trainer Roland Schuermans is in de eerste klasse A de laatste tijd bezig op te krabbelen en die lijn moet tegen de debutant uit de glasstad voortgezet kunnen worden.

Tweede klasse F
Roda Boys zag afgelopen zaterdag de eerste periodetitel in 2F aan de neus voorbij gaan. Het eerste prijsje ging in knip bij Tricht. De ploeg uit Aalst kan zaterdag al een beetje aantonen wie werkelijk de sterkste is in 2F als het bij Tricht op bezoek gaat. Het zal geen ‘makkie’ worden voor het team van trainer Gerrie Schaap, maar de Boys lijken meer kwaliteit in zich te hebben om het duel winnend af te sluiten.

GVV’63 heeft het moeilijk. Het duel zaterdag uit tegen SVW is op voorhand ook weer een pittige confrontatie. “We zijn goed begonnen maar pakken de laatste tijd te weinig punten. We wisten dat het een klasse hoger moeilijk zou worden, maar hopelijk kunnen we snel ons herpakken”, kijkt GVV-trainer John Laponder  strijdvaardig uit naar het uitduel met SVW. 

WNC treedt aan tegen Altena. De ploeg uit Waardenburg krikte het moraal dinsdagavond op door hoofdklasser Achilles Veen uit te schakelen en is ook in Nieuwendijk favoriet.

Derde klasse D
BVV moet in 3D de volgende tegenstander van Zuilichem worden die aan de zegekar gebonden kan worden.

Vierde klasse D
Brakel is er in 4D op uit om dit seizoen hoge ogen te gooien. Om aan voornemen gestalte te geven is een driepunter op het terugvallende Giessen zeer welkom en lijkt ook tot de mogelijkheden te horen. Well kan zich opwerken, want hekkensluiter Olympia’60 moet de volle buit op kunnen leveren.

Derde klasse C (zondag)
Virtueel staat DSC in 3C op plaats nummer twee. De Drielenaren willen aanspraak blijven houden op die plaats. De confrontatie met Beesd moet zondag opnieuw drie punten geboren kunnen worden.

Vierde klasse F
Bij Nieuwkuijk-Jan van Arckel staat de tweede plaats op het spel. Het zal een hele kluif worden voor de mannen van trainer Rob van Loon om met Nieuwkuijk stuivertje te kunnen wisselen. Hurwenen krijgt HHC’09 op bezoek. Wil ‘Hurne’  niet te verder achterop raken dan is winst een must. Alem ontmoet thuis Rhelico. Ook voor Alem wordt het weer eens tijd te oogsten maar het zal moeilijk worden.

Vijfde klasse D
Wadenoijen heet zondag de tegenstander van Heerewaarden. Voor de volgelingen van trainer Ad Schippers waarschijnlijk een te grote hobbel. Hedel gaat naar MEC’07 en een puntje moet kunnen voor Tasci en co. Waalkanters/Opijnen lijkt niet opgewassen tegen SCZ. Ophemert moet iets sterker zijn dan Raptim. Rossum krijgt te maken met het oprukkende RKKSV. RKVSC moet kunnen winnen van FC Drunen.        

Marry Bouman  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden