Breetveld hoopt op 20 punten bij winterstop

Nieuws 74 keer gelezen

HOORNAAR – Net bekomen van zijn eerste rode kaart als trainer blikte SteDoCo-oefenmeester Virgil Breetveld vooruit naar de laatste drie wedstrijden voor de winterstop.

“Bij aanvang van de competitie had ik gehoopt op 23 punten tijdens de winterstop, maar op dit moment ben ik blij met 20 punten. Alles wat daarboven zit, zijn bonuspunten”, vindt Breetveld, die met SteDoCo nu de zesde plaats bezet in de hoofdklasse B met zeventien punten na tien wedstrijden.

“We krijgen nog twee zware uitwedstrijden tegen Smitshoek (30 november) en ASWH (14 december). Komend vrije speelweekend doen we rustig aan en proberen we de niet geheel fitte spelers weer bij de groep te krijgen”, zegt de Dordtse oefenmeester, die zelf waarschijnlijk een wedstrijd zal worden geschorst door de KNVB.

“Mijn eerste rode kaart als trainer. Ik weet nog steeds niet wat ik verkeerd heb gedaan. Na de gele kaart van Nick Netten riep ik alleen: 'Hé scheids, laat dat theatergedoe eens ophouden'. Nick kreeg terecht geel, maar de eerste actie van die tegenstander had in mijn ogen ook bestraft moet worden”, aldus Breetveld.

“De assistent-scheidsrechter riep mij terug in het vak. Niet de eerste keer deze middag, maar ik stond keurig binnen de lijnen en dat liet ik hem weten ook. Waarschijnlijk is dat uitgelegd als het beledigen van die man en kreeg ik rood.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden