GDC helpt Activo-Band

Nieuws 5 keer gelezen

EETHEN - De selectie van GDC zet zich in voor de Activo-Band, een muziekgroep van mensen met een verstandelijke beperking in het Land van Heusden en Altena.

Zaterdag 16 november belooft een bijzondere dag te worden voor GDC. Om 12.30 uur zal het nieuwe tenue van het eerste elftal worden gepresenteerd en worden de contracten met de hoofdsponsors Elgo en 't Centrum getekend.

Na de wedstrijden is het feest in de kantine met Corne Music en Jolanda Zoomer. Tijdens het feest gaat de veiling van start voor de Activo-Band.

Bieden
De spelers en trainers hebben activiteiten bedacht, waarop kan worden geboden. Dit varieert van een barbecue voor acht personen tot een stapweekend in Roemenië. Op de site van GDC kan zaterdag 16 november begonnen worden met bieden.

De opbrengst is bestemd voor de Activo-Band en voor GDC. Nu de overheid de subsidiekraan heeft dichtgedraaid, is het voor de band moeilijk het hoofd boven water te houden. GDC heeft zelf nog een aantal projecten in de planning staan die nog bekostigd moeten worden.

FC Den Bosch
FC Den Bosch heeft aan GDC een groot aantal kaarten beschikbaar gesteld voor de wedstrijd tegen Helmond Sport. Deze zijn voor 5 euro te koop bij GDC. Ook voor deze actie geldt dat de opbrengst bestemd is voor het goede doel.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden