Kan Nivo Sparta de opgaande lijn doortrekken?

Nieuws 9 keer gelezen

BOMMELERWAARD – Nivo Sparta heeft in de eerste klasse A eindelijk de smaak te pakken. In de twee laatste wedstrijden pakten de Zaltbommelnaren twee keer de volle buit. Dat gebeurde telkens in een uitbeurt. Zaterdag kunnen de mannen van trainer Roland Schuermans in eigen home tegen Eemdijk hun ‘nieuwe’ status bewijzen.

Tweede klasse F
Roda Boys staat in de tweede klasse F virtueel op de eerste plaats. De komende tegenstander is Altena en in eigen huis moet het kwaliteitsverschil tot uitdrukking gebracht kunnen worden. GVV’63 krijgt het door blessures geplaagde SV Meerkerk op visite en voor de volgelingen van trainer John Laponder is dit misschien een mogelijkheid om weer eens succes te boeken.

Derde klasse D
In 3D krijgt Zuilichem het Wijk en Aalburgse NOAD’32 op bezoek. Voor Zuilichem, dat de twee laatste geplande wedstrijden zag afgelast, wordt het hoog tijd punten te vergaren.

Vierde klasse D
In 4D is koploper Giessen van slag. Wil Kerkwijk in het spoor blijven van de Giessenaren dan moet afgerekend worden met Willem II. Bij verlies is het op de ranglijst stuivertje wisselen tussen de Tilburgers en de Kerkwijkers.  Brakel ontvangt TEC dat wat wedstrijden achter ligt en twee punten minder in de knip heeft. Winst voor de thuisclub betekent dat Brakel de club uit Tiel dan voorlopig achter zich houdt. Well treedt in een uitduel aan tegen MVV’58 dat in 4D klaar staat om de macht van Giessen over te nemen.

Derde klasse C (zondag)
DSC krijgt zondag topper RKDVC te bestrijden. Wil  de ploeg van trainer Erik Meulendijk nog aanspraak maken op een titel dan moet het duel drie punten opleveren. Maar dat zal niet meevallen.

Vierde klasse F
Jan van Arckel heeft op papier een makkie want  SCR, de nummer voorlaatst, komt op de thee.  Alem heeft een uitbeurt bij Maliskamp. Een gelijkspel moet kunnen. Hurwenen staat voor een onmogelijke opgave tegen koploper Vlijmense Boys.

Vijfde klasse D
RKVSC kan tegen RKKSV drie punten bijschrijven. Heerewaarden lijkt niet opgewassen tegen Raptim. Rossum treft in het op bezoek komende SCZ een te moeilijke opponent. Hedel moet kunnen winnen bij FC Drunen. Achter Waalkanters-Ophemert kan een drietje ingevuld worden.

Marry Bouman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden