SC Everstein ontsnapt aan ramp

Nieuws 20 keer gelezen

EVERDINGEN – Door kortsluiting is zaterdagmorgen rond 6.15 uur brand ontstaan in de buitenpandige meterkast die zich achter de accommodatie van SC Everstein bevindt.

Omwonenden roken rond dat tijdstip een brandlucht, gingen op onderzoek uit en ontdekten dat de meterkast in lichterlaaie stond. Op het moment dat de vlammen het dak hadden bereikt, was de brandweer ter plaatse en door kordaat ingrijpen werd voorkomen dat het hele clubgebouw in vlammen opging.

Inpandig bleef het bij rookschade, terwijl gas, elektra en telefoon uitvielen. Door de inzet van veel vrijwilligers is het clubgebouw in de loop van de ochtend schoongemaakt. Tevens is een aggregaat geïnstalleerd waardoor de kantine nog vóór het middaguur weer over stroom beschikte.

Het bestuur heeft alle thuiswedstrijden, met uitzondering van die van het eerste elftal, afgelast. Omdat de gasvoorziening niet tijdig kon worden hersteld is de hulp ingeroepen van LTV Gouwenes, waar de spelers van zowel SC Everstein als van Roda Boys/Bommelerwaard na afloop kunnen douchen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden