Jogadores CF verstevigt koppositie

Nieuws 50 keer gelezen

EINDHOVEN – Jogadores CF heeft zijn koppositie in de hoofdklasse D van het zaalvoetbal verstevigd. De ploeg won met 1-8 op bezoek bij CFE Ciba/VDL Groep A1. Door een gelijkspel tussen directe concurrenten ZVS/Rijschool en ZVG/Stadio Team staat het team drie punten los van nieuwe nummer twee Troy/IDEAL Car Rent.

Al gauw bleken de jonge tegenstanders te beschikken over talrijke looplijnen, vooracties en ander zaalvoetbaltechnisch vernuft. Jogadores CF liet zich daar echter niet door verrassen en counterde zich  gauw naar een 0-2 voorsprong door twee doelpunten van Mergim Shala.

Ondanks het massale balbezit van de thuisploeg werd Dustin van Bezooijen nooit echt getest. De Gorcummers waren vandaag uiterst effectief en scoorde voor rust nog twee keer door doelpunten van Robert Scheurwater en Richard Smaal.

Gemakzuchtig
Na rust werd Jogadores CF gemakzuchtig en dat leidde al gauw tot de eretreffer na een zogenaamde ‘ziekenhuisbal’ aan Gorcumse zijde. Na de 1-4 gingen de Eindhovenaren op zoek naar meer, maar de 1-5 van Mergim Shala, de 1-6 van Robert Scheurwater en de 1-7 van wederom Mergim Shala volgde zich in rap tempo op waarmee het verzet werd gebroken. Een klutsgoal van Jamy Goemaat maakte de tweede achtklapper op rij compleet en daarmee verstevigt Jogadores CF zijn koppositie in de hoofdklasse D.

Tim Hartman

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden