Huib de Lorm houdt woord met GRC 14-tattoo

Nieuws 11 keer gelezen

GIESSEN/RIJSWIJK – 'Wie zich het eerst meldt, krijgt een gratis GRC 14-tattoo', luidde de boodschap direct nadat bekend werd dat de nieuwe fusieclub GRC 14 zou gaan heten.

Huib de Lorm (44) vond het wel een mooie, ludieke actie en meldde zich aan. “Toen ik de oproep las was het al zeven uur geleden geloof ik dat de oproep was gedaan. Ik dacht echt dat ik wel nummer zoveel zou zijn, maar wat schetst mijn verbazing: ik was de eerste. ‘Hubke 30’, zoals ze mij op twitter noemen, heeft gewonnen, stond er. Shit, dacht ik: nu zit ik er nog aan vast ook. Ik had het mijn vrouw zelfs niet eens verteld.”

Thuis biechtte De Lorm bij echtgenote Annelies, die in de jeugdcommissie zit van de nieuwe fusieclub, op ‘wat hem was overkomen’. “Vind je het erg als ik een tattoo laat zetten?”, vroeg hij zijn Annelies. “Het is jouw eigen lijf”, werd er geantwoord. Huib de Lorm kreeg dus groen licht. “Ja, en als je A hebt gezegd moet je ook B zeggen. ”

Facebook
Huib de Lorm heeft er geen gras over laten groeien. Een geweldige lap staat er op zijn bovenarm. “Ja, het is best een grote, gesponsord door Jan Arie Lievaart.” De Giessenaar die zelf een blauwe maandag in de junioren van de vv Giessen speelde, moet nu voortaan wel in hemdsmouw over straat, of toch niet ? “Nou, nee dat doe ik eigenlijk nooit, dus dat zal er nu ook wel niet van komen.”

Wat niet velen weten is dat Huib de Lorm al een tattoo heeft. “Ja, ik moet eerlijk zijn, ik heb al een tattoo van Feyenoord. Van veertien jaar geleden toen ze voor het laatst kampioen werden. Maar dat is niet zo’n grote.”

De tatoeage is in Giessen en Rijswijk niet onopgemerkt gebleven. “Ik heb al veel reacties gehad sinds ik het op Facebook heb gezet”, grinnikt De Lorm.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden