Topper voor LRC tegen Eemdijk

Nieuws 22 keer gelezen

REGIO LEERDAM – LRC speelt zaterdag zijn eerste topper van het seizoen. De Leerdammers zijn gedeeld koploper en krijgen nummer drie Eemdijk op bezoek.

De gasten uit Bunschoten zijn in vorm. Ze smeerden afgelopen weekend met liefst 6-1 tegenstander VVZ’49 zijn eerste nederlaag van het seizoen aan. LRC verloor nog niet, maar zal die status zaterdag allerminst eenvoudig kunnen behouden.

Bij buurman Leerdam Sport liggen de zaken zoals bekend anders. De ploeg van Pim van Dam staat nog altijd op de hatelijke nul. Op bezoek in Soest bij VVZ’49 staat de ploeg opnieuw voor een lastige opgave.

Wisselvallig
In de 2e klasse F zijn de resultaten van WNC nog wat wisselvallig. Promovendus GVV’63 is goed begonnen aan de competitie en heeft slechts één punt minder dan WNC.

Over een goed beginnende promovendus gesproken: Tricht is de trotse koploper in 2F. Die klasse staat overigens wel bekend als een klasse waarin iedereen van iedereen kan winnen. Dat Tricht zaterdag op bezoek gaat bij de nummer twaalf, GDC, betekent dus zeker niet dat de drie punten al binnen zijn.

Herstel
Herovina is dit seizoen ook wisselvallig. Na de zwakke vertoning tegen VVAC met onder meer twee rode kaarten moet de ontmoeting met EBOH herstel opleveren. ASH gaat op bezoek bij nummer twee ZBC’97 een lastige middag tegemoet.

In de 3e klasse D werden de twee laatste wedstrijden van Heukelum gestaakt. Bij BLC zal de ploeg dus eerst weer eens de negentig minuten willen vol maken. Er staat echter genoeg op het spel, want Heukelum is hekkensluiter en BLC staat daar slechts één puntje boven.

Staartploegen
Asperen draait erg goed en lijkt één van de titelkandidaten in de 4e klasse C. De ploeg won afgelopen weken ruim van staartploegen Noordeloos en SVS’65. Met Vuren komt er zaterdag opnieuw een ploeg uit de onderste regionen op bezoek.

HSSC’61 speelt in Lexmond de derby tegen Lekvogels en dat is altijd een wedstrijd op zich. SVS’65 en Noordeloos gaan uitmaken wie enigszins afstand kan nemen van de rode lantaarn. Voor Haaften zou een gelijkspel bij Dubbeldam geen slecht resultaat zijn.

In de 4e klasse D is MVV’58 de koploper. De ploeg speelt zaterdag een heuse topper tegen Giessen, dat minder verliespunten heeft, maar wel twee wedstrijden achter loopt. MVV’58 zal Giessen graag zijn eerste nederlaag toebrengen.

ODC-complex
In de zondagse 3e klasse C staat er voor Beesd een uitwedstrijd tegen ODC uit Boxtel op het programma. Beesd bewaart goede herinneringen aan het ODC-complex. In de succesvol verlopen nacompetitie vorig seizoen won Beesd daar één van zijn wedstrijden. Tegenstander toen was echter EMK en het ODC-veld diende als neutraal terrein.

In 4F is Rhelico weer eens toe aan een overwinning. Tegen het Rijswijkse SCR moet dat tot de mogelijkheden behoren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 8 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 8 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 16 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 17 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44