Jan van Arckel speelt topper tegen Vlijmense Boys

Nieuws 2 keer gelezen

BOMMELERWAARD – In de Bommelerwaard staan er voor komend weekeinde een paar leuke wedstrijden op de rol. Zaterdag staan in 2F GVV’63 en WNC tegenover elkaar en zondag is in 4F Jan van Arckel-Vlijmense Boys dè kraker.

In de eerste klasse A krijgt Nivo Sparta met een taaie opponent te maken: SVL. De ploeg uit Langbroek speelde twee weken terug met tien man de elf van Almkerk van de mat en lichtte een week eerder ook FC Breukelen beentje. Nivo Sparta is dus gewaarschuwd.

In 2F dus GVV’63-WNC. Beide teams hebben wat goed te maken. De thuisclub liet zich afgelopen zaterdag afbluffen door Roda Boys en WNC liet zich door Rijswijkse Boys van de troon stoten. Op papier lijken beide teams aan elkaar gewaagd, want het verschil is slechts één puntje.

Roda Boys speelt geen competitievoetbal. De Aalstenaren komen wel in het veld, maar dat is vriendschappelijk tegen FC Den Bosch (zie bericht elders op site).

Draad kwijt
Zuilichem is in 3D de draad kwijt. De manschappen van trainer Arjen Dekkers kunnen zich wellicht hervinden uit tegen Sparta’30.

In 4D krijgt Kerkwijk bezoek van het onberekenbare TSVV Merlijn. Brakel gaat naar de nummer laatst Olympia’60 en Well is gastheer van Nordea. 

Revancheren
DSC (3C) wil hogerop, maar verslikte zich zondag thuis tegen Zwaluw VFC. Trainer Erik Meulendijk verwacht dat zijn team zich tegen Emplina revancheert. Dat moet kunnen, want bij de ploeg uit Empel lijkt de vorm nog ver weg.

In 4F zijn natuurlijk alle ogen gericht op Jan van Arckel-Vlijmense Boys. Beide ploegen staan ongeslagen aan de leiding. Jan van Arckel-trainer Rob van Loon kent de tegenstander. “Een goede ploeg. We hebben er vorig jaar een keer tegen gespeeld en dat bleek lastig”, aldus Van Loon, die met zijn team niet helemaal compleet kan aantreden.

Hurwenen krijgt het moeilijk uit tegen Nieuwkuyk en zal daar geen potten kunnen breken is de verwachting. Dat geldt niet voor Alem dat RKTVC op bezoek krijgt. Voor de mannen van trainer Patrick Theuwis moet er iets te halen zijn.

In 5D doet RKVSC het goed. Het mag zich nu helemaal bewijzen tegen het op bezoek komende Teisterbanders dat nog ongeslagen is. Hedel lijkt sterker dan Waalkanters. Dat geldt niet voor Rossum dat MEC’07 op bezoek krijgt, hoewel RKVSC daar afgelopen zondag wel van won. Ophemert zal tegen SCZ met een puntje tevreden zijn. Heerewaarden kan zichzelf een goede dienst bewijzen door het onderaan staand RKKSV te verslaan.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden