Jogadores CF pakt drie zwaarbevochten punten

Nieuws 8 keer gelezen

EINDHOVEN – Jogadores CF heeft drie zwaarbevochten punten overgehouden aan het duel met ESZVV Totelos in Eindhoven. Na een beroerde eerste en een goede tweede helft werd het 4-3 voor de Gorcummers.

Na een korte warming-up ging Jogadores CF koud het veld in en dat was terug te zien in het spel. De thuisploeg kwam dan ook dikverdiend al snel met 2-0 voor. Vanaf dat moment begon ook de uitploeg iets meer te creëren, maar de mannen in het geel mochten van geluk spreken dat het bij rust slechts 3-2 stond door twee harde schoten van Remie Schuurman en Jamy Goemaat.

Na rust was er een verschil tussen dag en nacht. Jogadores CF pakte zijn eigen spel op en speelde scherp en veel druk naar voren. Na gele kaarten van beide kanten wisten de mannen uit Gorinchem de overtalsituatie beter uit te spelen en de 3-3 van Schuurman was dan ook dikverdiend.

De laatste minuten waren zenuwslopend. Dustin van Bezooijen redde een aantal keer fantastisch en hield zijn ploeg op de been. Daardoor kon Robert Scheurwater uiteindelijk de eindstand op het bord knallen. Met een verwoestend schot liet hij de keeper compleet kansloos en zorgde daarmee voor de winst.

Jogadores CF staat nu samen met stadgenoot ZVG/StadioTeam bovenaan in de hoofdklasse D.