Jogadores CF raakt op stoom

Nieuws 9 keer gelezen

GORINCHEM - Jogadores CF heeft vrijdagavond haar derde overwinning in de hoofdklasse D behaald en is daarmee op gelijke hoogte gekomen met koplopers ZSV Rijschool GH en het andere team uit Gorinchem, ZVG/Stadio. FCK de Hommel werd vrijdagavond dik verdiend met 7-4 verslagen.

Voor rust was Jogadores CF oppermachtig en gaf het nauwelijks kansen weg. Het duurde dan ook niet lang voordat de 2-0 op het scorebord stond door een eigen doelpunt en een doelpunt van Sjors Hendriks. Dat het bij rust slechts 3-1 stond, was vooral te danken aan de doelpaal van FCK de Hommel. Remie Schuurman wist het aluminium tot drie keer toe te raken.

De eerste vijf minuten na rust was Jogadores CF onherkenbaar. De uitploeg scoorde dan ook de 3-2. Het bleek uiteindelijk de wake-up call te zijn voor de mannen uit Gorinchem, want in een sneltreinvaart scoorde Robert Scheurwater met een zondagsschot de 4-2 en vlak daarna soleerde Jamy Goemaat naar de 5-2.

De overwinning kwam niet meer in gevaar. De ploeg uit ’s Hertogenbosch scoorde nog twee keer, maar Jogadores CF deed hetzelfde en dat bepaalde de eindstand op 7-4.