RKVSC wil nu ook van de kleintjes winnen

Nieuws 77 keer gelezen

VELDDRIEL – RKVSC bungelde vorig seizoen lange tijd onderaan om uiteindelijk toch ‘netjes’ vierde van onderen te eindigen. De Velddrielenaren lieten de punten tegen de mindere ploegen liggen. Dat moet nu anders.

Tegen promovendus Alem (winst) en kampioen Hurwenen (1-1 gelijkspel) begon het ineens te lopen. Trainer Wilco van Houtum is er daarom veel aan gelegen om dit seizoen een constanter team de wei in te sturen. “Als we de punten tegen de laagvliegers hadden gepakt, hadden we zo vijfde gestaan.”

Die plek is dit seizoen geen absolute voorwaarde, maar RKVSC richt zich wel op de middenmoot. Dat doet de ploeg met een nagenoeg ongewijzigde selectie die alleen voorhoedespeler Peter Bos zag vertrekken. Voor hem in de plaats haalde Van Houtum Giovanni Parto, een speler uit het zevende van OJC Rosmalen. Niek Maas en Henk Cremers kwamen over uit het tweede.

“Voor een klein ploegje als Velddriel is elke punt winst. Maar het zou leuk zijn als we wat constanter werden en bij een achterstand niet zo snel de koppies laten hangen. Met hard werken en duizend procent concentratie voor het doel moeten we ver kunnen komen.”
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden