Van Gameren verjongt bij vierdeklasser Well

Nieuws 46 keer gelezen

WELL – Well gaat met een aanzienlijk verjongde selectie het nieuwe seizoen in.

Trainer Hans van Gameren, overgekomen van het Culemborgse Focus’07, trekt een blik jonge spelers open dat vorig jaar vooral in het tweede speelde. Voor hen is de tijd aangebroken om zich te bewijzen in het eerste. De jonge aanwas wordt evenredig over de linies verdeeld, maar opvallend is dat de complete voorhoede een metamorfose heeft ondergaan.

Hans van den Berg, Wilbert van Aalst en Jan Lindhout moeten voor de doelpunten zorgen. Van Gameren heeft de beschikking over twee jonge keepers, waarbij Arjan van Aalst vooralsnog de voorkeur krijgt boven Nick van Hemert. De trainer is verder gecharmeerd van linksback Sander Verhoeven, die van het Noord-Brabantse Emplina overkwam omdat zijn vriendin in Well woont.

De dorpsclub verraste vorig jaar in de eerste seizoenshelft met fris voetbal, waarbij Well even de vierde plaats bezette. Van Gameren legt geen druk op de prestaties. Een goede klik met de groep, het verjongingsproces en stabiliteit zijn eerste vereisten om tot prestaties te komen, zegt hij.

De trainer is blij dat hij na een uitstapje in het zondagvoetbal bij Focus’07 terug is. “Ik heb in deze regio jaren in het zaterdagvoetbal getraind. Hier ken ik de mensen, bestuursleden en supporters.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden