Drie clubs uit Land van Heusden en Altena door

Nieuws 25 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA - Slechts drie clubs uit het Land van Heusden en Altena slaagden er in om door te gaan naar de tweede ronde van de districtsbeker Zuid I. Dat zijn Achilles Veen, Be Ready en cupfighter Kozakken Boys 2.

Achilles Veen – Schijndel 1-1
Achilles Veen trof een geduchte tegenstander in zondaghoofdklasser Schijndel. De manschappen van trainer Johan van Bijsterveld waren al door naar de volgende ronde van de districtsbeker en gaven goed tegenstand. Een kwartier voor tijd kwamen de bezoekers op 0-1. Kort voor tijd trok Thijs v/d Berg de score naar 1-1 uit een vrije trap. 

Kozakken Boys 2 – SV Noordeloos 6-0
Kozakken Boys 2 werpt zich op als een echte cupfighter. De Werkendammers wonnen zaterdag op De Zwaaier met 6-0 van SV Noordeloos. Chawila Doeki scoorde tweemaal. De andere treffers kwamen op naam van Robin de Keyzer, Youri Huizer, Johnny Schouten en Henri Kant. Door dit resultaat is Kozakken Boys 2 door naar de volgende ronde.

Be Ready – The White Boys 2-1
Met de overwinning op de The White Boys is Be Ready door naar de volgende ronde van de districtsbeker. De Hankenaren wonnen met 2-1 van de gasten uit Waspik. Mike v/d Westen nam de eerste en de tweede treffer voor zijn rekening op De Schiethoek.

OJC Rosmalen – Almkerk 5-1
Binnen een paar minuten kreeg Almkerk drie treffers om de oren. Alleen Michel Kooijman scoorde tegen. Daarmee is Almkerk uitgeschakeld voor de volgende ronde van de districtsbeker.

GDC – Gilze 1-0
Ondanks de winst van GDC op Gilze gaan de Eethenaren niet door naar de volgende ronde. Voor GDC scoorde Pascal de Vries de enige treffer.

Overige uitslagen: Rijswijkse Boys – ONI 2-0, RKJVV – Altena 1-1, Sleeuwijk – Roda Boys 1-4, Woudrichem – SVW 2-3, Madese Boys – Sparta’30 8-0, Wilhelmina’26 – VVAC 3-2, NOAD’32 – Papendrecht 0-8, Raptim – Giessen 3-3, Dussense Boys – Teisterbanders 3-1, Real Lunet – HHC’09 4-0. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 1 uur geleden
Afbeelding
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 1 uur geleden
Afbeelding
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 1 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 10 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 10 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 11 uur geleden