Anrico Visser (Sparta'30) wil vaker scoren

Nieuws 144 keer gelezen

ANDEL - Wat Anrico Visser betreft is Sparta’30 een van de kampioenskandidaten in de derde klasse D. Zelf hoopt de 21-jarige spits komend seizoen wat scherper te zijn voor de goal.

Sparta’30 draaide vorig seizoen lange tijd mee in de bovenste regionen van derde klasse, maar miste tegen het einde van voetbaljaargang 2012-2013 net de scherpte om aanspraak te maken op de titel.

“Op zich was het een goed seizoen”, blikt Anrico Visser terug. “Maar we hebben teveel punten laten liggen.” Ook in de promotieduels met DFC trokken de Andelnaren aan het kortste eind, waardoor de ploeg van de nieuwe trainer Ger Klop dit jaar weer veel streekgenoten tegenkomt in derde klasse D.

Titelkandidaten
De jonge Andelse spits bestempelt nieuwkomer Woudrichem als ‘lastige ploeg’ en waakt voor Wilhelmina’26 en ‘grote rivaal’ Sleeuwijk. “Samen met ons de titelkandidaten”, stelt Visser.

De omstandigheden om kampioen te worden zijn volgens hem wel aanwezig op het Jan Claesenhof. “Met de nieuwe trainer waait er een frisse wind door de selectie en dat is altijd goed. Bovendien hebben we als ploeg vooruitgang geboekt.”

Volle bak
De persoonlijke doelstelling van Visser is om in 2013-2014 meer doelpunten te maken. “Vorig jaar heb ik er tien of elf gemaakt, maar ik wil naar vijftien tot twintig goals. Dat wordt van mij verwacht en daar ga ik ook volle bak voor dit seizoen.”

De aanwezigheid van onder meer middenvelder Lennard van Andel zou daarbij kunnen helpen. “Lennard is een goede bediener. We spelen al sinds de jeugd bij elkaar in het team, dus we weten wat we aan elkaar hebben en we voelen elkaar op het veld goed aan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 4 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 13 uur geleden
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 16 uur geleden
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 16 uur geleden
Afbeelding
VV Asperen op zoek naar ambitieuze hoofdtrainer vacature 16 uur geleden
• Het zetten van de handtekeningen.
DCV en Excelsior bundelen de krachten voor Meiden Academy 18 uur geleden