SV Noordeloos wil gat met middenmoot verkleinen

Nieuws 155 keer gelezen

NOORDELOOS – Perry Blokland is terug op het oude nest. Waar hij jarenlang, tot zijn 41-ste, het doel verdedigde van SV Noordeloos zal hij in het nieuwe seizoen de selectie trainen. “Het is een prettig weerzien met allemaal oude bekenden”, geeft de coach aan.

In de afgelopen vier jaar was Blokland jeugdtrainer bij VVAC en behaalde hij onder Cees van Bavel zijn trainersdiploma. “Toen in december bekend werd dat Huib Apituleij met zijn laatste jaar bezig was, heb ik bij Noordeloos gesolliciteerd en ’s avonds kreeg ik al te horen dat ik het was geworden.”

Naar voren
Apituleij en zijn voorganger Nico Vuurens hebben langzaamaan meer voetbal in het spel van de groenhemden gekregen en daar wil Blokland op voortborduren. “Ik wil met de ploeg proberen om meer naar voren te spelen. Vorig jaar was vaak het positiespel goed verzorgd, maar ontbrak veelal de eindpass.”

Tegenvaller
Een tegenvaller voor Blokland is dat aanvaller Collin Verkaik heeft besloten ermee te stoppen. “Dat is wel jammer, maar uiteraard respecteer ik die keuze. Met Sven Hordijk hebben we nóg een goaltjesdief rondlopen en de selectie is breder geworden. Er zijn vijf A-junioren overgekomen naar de selectie en daar gaan er zeker een aantal van in het eerste spelen. Daar zitten trouwens ook twee aanvallers bij.”

Blokland richt met Noordeloos de blik naar boven in 4C. “Ik heb niet de illusie dat we in de subtop gaan spelen, maar het gat met de middenmoot willen we verkleinen. Bovendien willen we eens verrassen tegen een koploper of topploeg.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden