Zevenklapper Achilles Veen in beker

Nieuws 11 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Dinsdagavond werde de tweede wedstrijden gespeeld in de poules voor de districtbeker van Zuid I.

Achilles Veen – Leerdam Sport’55: 7-0
Een doelpuntenfestijn op De Heuye met een 2-0 ruststand. De schutters voor Achilles Veen waren Teun Verlouw, Aydin Kuypers, Sezer Sulun, Jasper Camphens, Bas van Loon, Jeroen van Leijsen en Erwin Verbruggen.

Woudrichem – Oosterhout (zon) 1-2
Woudrichem verloor ook de tweede bekerwedstrijd. Oosterhout kwam op 0-1 en 0-2 na een penalty. Dilles de Vries deed nog wat terug met de 1-2.

Papendrecht – Altena 4-1
Altena moest het afleggen bij Papendrecht. Bij de rust was het al 2-0 voor de thuisclub. Na de kantwisseling liepen de Papendrechters uit tot 4-1. Voor Altena scoorde Ranil van Gastel.

NOAD’32 – RKJVV 0-6
RKJVV was twee maten te groot voor NOAD’32. Na een ruststand van 0-4 werd het uiteindelijk 0-6 op het Korenzand in Wijk en Aalburg.

Wilhelmina’26 – Veerse Boys 1-3
Wilhelmina’26 kon het niet bolwerken tegen Veerse Boys. De gasten uit Raamsdonkveer wonnen met 1-3. Voor de Wijk en Aalburgers scoorde Samuel Vos.

GDC – The Gunners 0-3
GDC kreeg wel de kansen, maar sprong er slordig mee om. The Gunners was scherper en scoorde na de rust drie keer.

Almkerk – ASWH 1-4
Almkerk moest de meerdere erkennen in hoofdklasser ASWH. Na een ruststand van 1-2 werd het uiteindelijk 1-4. Voor Almkerk scoorde Gerben Vos uit een penalty.

Peursum – Sleeuwijk 0-3
Sleeuwijk won met 0-3 bij Peursum. Voor de rust scoorde Barry Ruitenberg de 0-1. Na de pauze maakte Corjan Slinger de 0-2. De 0-3 was na een assist van Pasqualle Verwoerdt ook van Slinger.

Herovina – Rijswijkse Boys 0-0
Het was en bleef 0-0 bij Herovina tegen Rijswijkse Boys.

Be Ready – Raptim 2-1
Be Ready en Raptim gingen met een 1-1 stand rusten. Voor de Hankenaren scoorde Mike v/d Westen. Dat deed Van de Westen na de rust nog een keer, waarmee het 2-1 was.

Dussense Boys – Kozakken Boys 2: 1-1
Dussense Boys en Kozakken Boys 2 hielden elkaar in evenwicht. Bij rust was de 1-1 stand al bereikt. Voor de Dussenaren maakte Bart de Raade de openingstreffer. Voor de Werkendammers scoorde Johnny Schouten de gelijkmaker.

GJS – Sparta’30: 8-1
Tot de rust kon Sparta’30 de gastheren in Dalem nog bijbenen. Middels een doelpunt van Anrico Visser gingen de Andelaren met 1-1 rusten. Na de pauze kregen de Andelaren binnen vijf minuten drie trefers om de oren. GJS trok de score door tot 8-1.

The White Boys – Giessen 1-5
Het werd een ruime overwinning voor Giessen bij The White Boys. De elf van trainer Ron Laros gingen rusten met 0-2 door treffers van Gerwin Ermstrang en Carlo Versteeg. Na de pauze werd het nog 1-5 door treffers van Martin Naayen, Arjan van Herpen en Govert van Tilborg.

Blauw Wit’81 – HHC’09: 5-3
Tot de rust waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Na de 0-1 van Marco van Bijnen draaide Blauw Wit’81 de score naar 3-1. Carlo Eijkemans maakte de 3-2, maar een minuut voor de rust kwam Blauw Wit’81 op 4-2. Na de rust bracht Ronnie van Dijk de Heusdenaren dichterbij met de 4-3. De gastheren in De Moer maakten echter nog de 5-3.