Kozakken Boys serieuze optie voor Danny Buijs

Nieuws 7 keer gelezen

ALBLASSERDAM/WERKENDAM - Danny Buijs beslist een dezer dagen of hij voor Kozakken Boys gaat spelen. Momenteel houdt de ex-voetballer van Feyenoord, FC Groningen, ADO Den Haag en Sparta Rotterdam zijn conditie op peil bij de Topklasser uit Werkendam.

“Voor 31 augustus moet ik de beslissing nemen of ik me laat overschrijven naar een amateurclub”, zegt Buijs. “Ik denk er serieus over om bij Kozakken Boys te gaan spelen, maar dan wél op amateurbasis. In dat geval blijft de mogelijkheid open om tussentijds bij een buitenlandse club te tekenen. Er zijn genoeg competities die dit najaar eindigen en waar ze op zoek gaan naar versterkingen.”

Vraagtekens
De afgelopen tijd probeerden drie bvo’s van buiten de landsgrenzen om de Alblasserdammer hun richting op te krijgen. Buijs wees de aanbiedingen af. “Het goede gevoel ontbrak bij”, zegt hij. “Ik twijfelde of ze hun financiële verplichtingen wel zouden nakomen. Bovendien zette ik mijn vraagtekens bij het land zelf en of ik daar wel wil gaan wonen.“

Aantrekkelijk
Voetballen bij Kozakken Boys ziet Danny Buijs als een aantrekkelijke invulling van zijn voetballerschap. “De club biedt mij de gelegenheid om wedstrijdfit te worden. Bovendien is de Topklasse een mooie competitie met een aantal sterke teams, die niet onderdoen voor sommige clubs in de Jupiler League.”
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden