Bennie Boeijink: 'Twintig punten moet kunnen'

Nieuws 23 keer gelezen

SPIJK – SVS’65 werd de laatste jaren geroemd om zijn gezelligheid en goede sfeer. Die waren niet in de laatste plaats te danken aan trainer Jan Klijn. De kwaliteit ontbrak echter en prestaties bleven achter. Een nieuwe trainer en enkele nieuwe spelers moeten zorgen voor nieuw elan.

Gorkummer Bennie Boeijink is één van die nieuwelingen. De middenvelder was al eerder actief in Spijk en keert nu na vier jaar SVW weer terug.

“Ik had al twee keer eerder toegezegd terug te komen, maar na de degradatie en het overlijden van Rob Colijn vond ik dat geen geschikte momenten. Toen heb ik mijn woord gebroken”, vertelt Boeijink.

In zijn kielzog komt ook spits Mark Kramer weer terug bij SVS'65. Samen met de nieuwe trainer Glenn Calor kwamen Robin IJsselstijn en Mark Kortlever van GJS 2. Met de ervaren doelman Michel van den Berg moet eindelijk eens een vaste sluitpost in het doel komen.

Verdraaide nek
Op het prachtige kunstgrasveld moet SVS’65 zelf weer aan voetballen toekomen. Boeijink: “Ik heb geen zin om met een verdraaide nek rond te lopen van alle lange ballen die over me heen vliegen.”

Hij weet wat er van hem verwacht wordt. “Ik ben geen leiderstype, maar in de vierde klasse moet ik het team voetballend wel op sleeptouw kunnen nemen.”

Het ene schamele puntje dat SVS’65 afgelopen jaar binnen haalde, moet met de huidige selectie ruimschoots te overtreffen zijn. “We gaan voor twintig punten. Dat moet gewoon kunnen”, is de 30-jarige Boeijink overtuigd. “Als we die halen, betalen Mark Kramer en ik een vat bier.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 13 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 13 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 20 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 21 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44