Ad Schippers durft met Heerewaarden naar middenmoot te kijken

Nieuws 43 keer gelezen

HEEREWAARDEN – Bij vijfdeklasser Heerewaarden dromen ze nog wel eens over de seizoenen 2006/2007 en 2007/2008. Met Christian Broekmeulen in de spits werden periodetitels vergaard.

Die tijd is al lang voorbij. Vorig seizoen werd de club van trainer Ad Schippers voorlaatste en een seizoen eerder nam Heerewaarden zelfs de laatste plaats in.

Toch is er een kentering op komst. “Omdat het plezier weer helemaal terug is in de club en we een leuke groep hebben”, is Schippers, die aan zijn tweede seizoen op sportpark De Buke is begonnen, hoopvol.

Bredere selectie
Met een komst van een aantal spelers (Menno van Oijen, Bas Duivenvoorden) en de uit de jeugd overgehevelde Bas Lamers is zijn selectie breder geworden. Ook nodig omdat de competitie met veertien clubs veel energie vergt.

“We zijn absoluut sterker dan andere jaren. En die bredere selectie is zeer noodzakelijk. Onze doelstelling is nu een plaats in de middenmoot”, vervolgt Schippers. “Maar dan moeten alle factoren mee zitten. Het geluk moet wat meer onze kant opkomen en we moeten niet teveel blessures en schorsingen krijgen”, stelt Schippers, die zich al decennia lang in het trainingspak hijst. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden