SC Everstein neemt tot 6 augustus gas terug

Nieuws 8 keer gelezen

EVERDINGEN – Volgens goed gebruik is SC Everstein als eerste van de vier Vianense voetbalclubs begonnen aan de trainingen. Zelfs voor Everstein-begrippen is dat uitzonderlijk vroeg, want de roodwitten hebben inmiddels al zes keer op het veld gestaan.

Everstein-trainer Dennis van der Steen heeft voor een totaal andere opbouw gekozen dan voorheen. Dat heeft onder andere te maken met het feit dat de selectie relatief veel nieuwkomers telt die hij zo spoedig en zo vaak mogelijk aan het werk wil zien. Ander punt is dat hij meer harmonie wil creëren tussen het eerste en het tweede elftal.

Zodoende werd op dinsdag 2 juli al voor de eerste keer getraind en de opkomst van 37 spelers loog er niet om. De trainingen waren vooral gericht op conditie en balgevoel.

Van der Steen: “Omdat veel jongens nu met vakantie gaan, stoppen we er twee weken mee en op dinsdag 6 augustus gaat het écht beginnen. Veld 2 is dan niet meer beschikbaar omdat het wordt omgebouwd tot kunstgrasveld. Ik denk dat we uitwijken naar een vereniging die over meerdere kunstgrasvelden beschikt, maar ik weet nog waar we terecht zullen komen. In het weekeind dat daarop volgt gaan we met de hele selectie op trainingskamp nabij het Ermerstrand.”
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden