Almkerk bekijkt het van de positieve kant

Nieuws 40 keer gelezen

ALMKERK - Na overleg tussen het bestuur, de technische leiding en de spelersgroep heeft Almkerk besloten om af te zien van een protest over de indeling in de 1e Klasse A in West I.

“We zijn er helemaal klaar voor”, bekijkt voorzitter Gerrit van Drunen het na de eerste teleurstelling nu maar van de positieve kant. “We hebben de koppen bij elkaar gestoken. We zien het gewoon als een positieve uitdaging."

“We gaan iedereen warm maken om komend seizoen aan West I te laten zien wie we zijn. We hebben nog wel geïnformeerd, maar als je kijkt naar de geografische indeling, dan valt er voor het besluit van de KNVB wat te zeggen”, vindt Van Drunen.

Uitdaging
“Het scheelt ons gemiddeld tien tot vijftien kilometer meer naar de uitwedstrijden. Dat kun je als een bezwaar zien, maar ook als een uitdaging. Ook al zaten we in de eerste klasse C, dan waren we onze derby’s toch kwijt geweest aangezien Roda Boys en Altena zijn gedegradeerd. De dichtstbijzijnde club zou dan Alblasserdam geweest zijn en dat is geen echte derby”, aldus de voorzitter.

“We hebben onze knopen geteld en kiezen voor een positieve insteek. De spelers hebben het er het afgelopen weekend ook nog over gehad. De uitkomst was dat ze het wel eens leuk vinden om bij andere clubs in de regio Utrecht te komen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden