Mo Houdoe uit voorzorg naar ziekenhuis

Nieuws 95 keer gelezen

LEERDAM – LRC-verdediger Mo Houdoe werd zaterdag tijdens de rust van de wedstrijd LRC-VVGZ gewisseld. Hij had last van duizeligheid en werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht. Uit voorzorg, bleek achteraf.

Een week nadat bekend werd dat Houdoe met een hartafwijking kampt en na dit seizoen geopereerd moet worden, was het nieuws dat de verdediger zich niet goed voelde even schrikken. Er werd gesproken over misselijkheid en pijn op de borst.

Een dag later heeft Houdoe het slechts over duizeligheid. “De eerste helft ging wel aardig, maar tegen het einde voelde ik met duizelig worden”, vertelt Houdoe. “We wilden het zekere voor het onzekere nemen en dus hebben we 112 gebeld. Nu voel ik me echter weer helemaal goed.”

Of Houdoe dit seizoen nog in actie zal komen, is onduidelijk. “Ik wil graag mijn bijdrage leveren, maar mijn lichaam moet wel meewerken”, vertelt hij. “Het is even afwachten hoe ik me voel. Ik ga ervan uit dat ik nog gewoon kan spelen.”

LRC laat bij monde van teammanager Ab Donga weten dat de club het aan de specialisten overlaat. “Mo bepaalt in over overleg met zijn arts wat verantwoord is. We gaan hier uiteraard nog over praten.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden