Sil van Putten naar Leerdam Sport'55

Nieuws 11 keer gelezen

HEUKELUM/LEERDAM - Sil van Putten zal volgend seizoen uitkomen voor Leerdam Sport'55.

De topscorer van Heukelum werd door meerdere clubs begeerd, maar hakte deze week de knoop door en koos voor Leerdam Sport'55, dat in de nacompetitie gaat strijden om promotie naar de 1e klasse.

Gevoel
“Het zou natuurlijk mooi zijn om eerste klasse te spelen, maar bovenin de tweede klasse meedoen is ook zeker niet verkeerd”, vertelt Van Putten. “Ik heb gekozen op basis van mijn gevoel en dat was bij Leerdam Sport het beste. En dat mijn beste vriend Joell Papilaja er speelt, heeft daar ook aan bijgedragen.”

Naast Leerdam Sport sprak Van Putten ook met Everstein en WNC. De interesse van Almkerk kon hij snel afwimpelen. “Ik heb zelf nog geen auto en kan dus niet te ver weg. Almkerk viel dus snel af.”

Geen spijt
De aanvaller speelde tot nu toe bijna zijn hele leven bij Heukelum en verlaat die club met een goed gevoel. “We hadden de afgelopen jaren een leuke ploeg, waarmee we nog wel wat beter hadden kunnen presteren. Dit jaar valt het allemaal wat tegen en misschien ben ik ook een jaartje te lang gebleven. Maar daar heb ik geen spijt van. Ik hoop me bij Leerdam Sport aan het hogere niveau op te kunnen trekken en me ook op voetballend gebied weer te gaan ontwikkelen.
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden