Wellicht verzoening tussen Haaften en trainer Tromp

Nieuws 41 keer gelezen

HAAFTEN – De reden van de breuk tussen het bestuur van vierdeklasser vv Haaften en trainer Fred Tromp is nog altijd onduidelijk. Het bestuur geeft dinsdagavond, na de Pasen, opheldering.

De kans lijkt daarbij aanwezig dat het tot een verzoening komt tussen beide partijen. Tromp en Haaften gingen halverwege vorige week plotseling uit elkaar, maar wilden geen commentaar geven over de aard van het gerezen conflict. Het bestuur verwachtte deze week duidelijkheid te geven, maar twee vergaderingen verder is die er nog niet. Interim-voorzitter Henk van Doorn: “We willen de zaken goed op een rij zetten.”

Ook Tromp houdt de kaken stijf op elkaar, maar laat doorschemeren dat een terugkeer tot de mogelijkheden behoort. “Bij een conflict zijn twee partijen betrokken en je moet altijd de intentie hebben om er met elkaar uit te komen. Natuurlijk wil ik weer trainen, dat is het mooiste wat er is.”

Zaterdag, uit bij Brakel, zitten de elftalleider, keeperstrainer en een bestuurslid op de bank. Voor die oplossing koos het bestuur afgelopen zaterdag bij Woudrichem (1-0 verlies) ook.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden