Hassib Amanzada levert tas in bij WNC

Nieuws 1 keer gelezen

WAARDENBURG - Hassib Amanzada is per direct opgestapt bij zaterdagtweedeklasser WNC en heeft dinsdagavond zijn tas ingeleverd.

Amanzada kwam afgelopen zomer over van Schelluinen en heeft het dus nog geen seizoen volgehouden in Waardenburg. Eerder speelde hij bij SVW, Willem II en GJS.

De snelle aanvaller kreeg in de voorbereiding volop speeltijd, maar raakte na een enkelblessure 'buiten beeld'. “De trainer (Jeffrey Kooistra) heeft geen vertrouwen meer in mij”, legt Amanzada zijn beslissing uit. “Dan kan ik nog een paar maanden op de bank zitten, maar daar heb ik ook niets aan. Na mijn blessure kregen andere jongens de voorkeur. Die deden het niet slecht, dat moet ik toegeven. Maar ik vind dat ik geen kans heb gekregen. De samenwerking is niet geworden wat ik ervan verwacht had.”

Te makkelijk
Kooistra vindt de uitleg van Amanzada iets te makkelijk. “Ik snap op zich wel dat hij dit zo voelt. Maar op zijn positie hebben we veel concurrentie en die andere jongens vind ik beter. Hij moet het dan soms in een paar minuten laten zien”, zegt Kooistra.

“Maar goed, afgelopen zaterdag speelden we tegen The Gunners niet bepaald goed. Zelfs toen heb ik hem niet laten invallen. Daar kan hij wel conclusies uit trekken, hoewel hij de week daarvoor twee keer niet had getraind. Ik bespeur bij Hassib echter wel kwaliteit, dus ik sluit niet uit dat hij het bij een andere club goed gaat doen.” 

Ambitie
Welke club dat gaat worden, weet Amanzada nog niet. “Ik heb nog geen nieuwe club. Het kan in de buurt van Gorinchem zijn, maar ook buiten de regio. Als het maar een club met ambitie is. Het moet wel aantrekkelijk zijn om er te spelen.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 25 minuten geleden
Logo
Afbeelding
Gerwin en Martijn Neven: 'Als de huidige groep bij elkaar blijft, kunnen we hogerop met Schoonhoven' 9 uur geleden
• Jesse Giebels (l) is volgend seizoen 'Kozak'.
Kozakken Boys trekt verdediger Jesse Giebels van FC Eindhoven aan 19 uur geleden
Logo
• Asperen moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.
Erik van Rooij wordt toch niet de nieuwe hoofdtrainer van Asperen: 'Hij kan hier ook niets aan doen, dit is overmacht' update 21 uur geleden
Logo
• Arkel verloor zaterdag van Schelluinen en staat nu op een directe degradatieplek in 3C.
Versterkte degradatie: wie staan er op degraderen en wie gaan de nacompetitie in? (stand van zaken per 20/21 april) 21 uur geleden
Afbeelding
VV Asperen op zoek naar ambitieuze hoofdtrainer vacature 21 uur geleden