DFC en Mohan na één seizoen al uit elkaar

Nieuws 265 keer gelezen

DORDRECHT/REGIO - De Dordtse zaterdagtweedeklasser DFC gaat voor volgend seizoen op zoek naar nieuwe trainers voor het eerste en tweede elftal.

DFC is bezig aan een moeizaam seizoen. Dit leidt er (mede) toe dat na een jaar alweer afscheid zal worden genomen van hoofdtrainer Robert Mohan.

De club wil Laurens Gerlich, die de hoofdmacht al eens naar het kampioenschap leidde en nu trainer is van het tweede elftal, in een andere rol aan zich binden. Hij kan binnen de jeugdopleiding aan de slag, maar heeft laten weten niet op dit aanbod te willen ingaan.

Frisse kijk
"Na uitgebreide evaluaties door de technische commissie en na gesprekken met spelers en begeleiding zijn wij van mening dat het voor de vereniging beter is dat er volgend seizoen nieuwe gezichten voor de groep staan. Mensen met een frisse kijk op de zaak, die door een andere manier van werken de selectie nieuwe impulsen kunnen geven, wat hopelijk tot betere resultaten zal leiden", zegt voorzitter Maarten Janssen in een toelichting op het besluit.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden