Woudrichem kan zich geen misstap permitteren

Nieuws 2 keer gelezen

LAND VAN HEUSDEN EN ALTENA – Kozakken Boys gaat zaterdag 16 februari in de Topklasse op bezoek bij het laaggeplaatste SC Genemuiden. Normaal gesproken komen de punten mee naar Werkendam.

In de hoofdklasse wacht Achilles Veen een pittige tegenstander. Middenmoter Hoek komt op bezoek op De Heuye. Zover is Achilles Veen nog niet. Willen de manschappen van Johan van Bijsterveld die richting op, dan zullen de spelers zaterdag boven zichzelf moeten uitstijgen.

Almkerk neemt het in de eerste klasse C op tegen kampioenskandidaat VVGZ. Een zware klus voor de ploeg van trainer Pieter Tuns, die met een punt al tevreden zal zijn.
Rodelantaarndrager Altena zal met angst in de benen afreizen naar het Heerjansdam van trainer Philip den Haan, die nu alle wedstrijden wil winnen om nog voor promotie in aanmerking te komen.

Stug
In de tweede klasse F valt weinig peil te trekken op het stugge GDC. De ploeg van trainer Michel de Raad staat nog steeds in de gevarenzone. Drie punten bij SV Capelle en de zaken zien er veel rooskleuriger uit.
Hekkensluiter Rijswijkse Boys geeft de moed nog niet op. Dan zal er wel een paar keer gewonnen moeten worden. Wellicht is Wieldrecht het haasje.

Weggezakt
Het goed in de derde klasse meedraaiende Wilhelmina’26 haalt in tegen SSC’55. Normaliter zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd. Dus houden we het op een deling van de punten. Kampioenskandidaat Sleeuwijk is wat weggezakt op de ranglijst. Wellicht komt de kentering zaterdag tegen Zuilichem.

In de vierde klasse E is Woudrichem de kampioenskandidaat. Promotie is al zo goed als zeker, maar in de kampioensrace met BVV kan het zich tegen middenmoter TEC geen uitglijder permitteren op Het Bolwerk.

Zondag
In de vierde klasse F zit HHC’09 nog steeds in de gevarenzone. Dat daar zondag verandering in zal komen tegen Maliskamp is niet erg waarschijnlijk.

Dussense Boys in de vijfde klasse D wil graag hogerop. De vooruitzichten daarop zijn echter niet gunstig. Een overwinning op UVV’40 kan misschien een handje helpen. Anders kan er echt een streep door de ambities.      

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden