Arjan Versluis hoofd jeugdopleiding Stedoco

Nieuws 13 keer gelezen

MEERKERK/HOORNAAR - Voormalig regiotopscorer Arjan Versluis wordt met ingang van volgend seizoen Hoofd Jeugdopleiding van Stedoco. Momenteel is hij nog trainer/coach van A1-junioren van 'zijn' sv Meerkerk.

Versluis kon bijtekenen bij sv Meerkerk, in combinatie met de (nieuwe) functie van technisch jeugdcoördinator. De Meerkerker verkiest echter een nieuwe uitdaging bij Stedoco.

"Ik ben er achter gekomen dat mijn passie vooral ligt bij het coördineren en organiseren; wat meer beleidsmatig dus. Die kant zou ik graag op voetbaltechnisch gebied verder ontwikkelen. Bij Stedoco krijg ik de kans me daar volledig op te richten", zegt de Meerkerker op de website van de geelzwarten.

Veel werk
Stedoco wil op termijn met alle jeugdselectieteams naar de hoofdklasse. Arjan Versluis: "Als Hoofd Jeugdopleiding wordt het mijn belangrijkste taak de organisatie verder vorm te geven en de trainers met hun staf te coachen en te begeleiden. Er is nog veel werk te verrichten voordat er een stabiele jeugdopleiding op hoofdklasseniveau staat."

Versluis geeft op de website van sv Meerkerk aan dat er geen spelers zullen worden 'geronseld' bij andere regioclubs. "Wel worden talentendagen georganiseerd om talentvolle voetballers de kans te geven zichzelf te laten zien."

Doorslag
Als clubman stond Arjan Versluis naar eigen zeggen voor een lastige beslissing. "Ondanks de positieve ontwikkelingen bij sv Meerkerk hebben de uitdaging en de kans om me volledig te richten op een dergelijke functie op hoofdklasseniveau de doorslag gegeven."

Voetbalacademie
Het beleid van Stedoco zal er de komende seizoenen op gericht zijn het aantal selectieteams uit te breiden. Naast de al bestaande meisjesacademie zal nu ook met een jongensvoetbalacademie worden gestart. Komend seizoen moet de organisatie hiervan goed worden neergezet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden