Goal4Rio brengt 4100 euro op bij SV Noordeloos

Nieuws 26 keer gelezen

NOORDELOOS - Ze hadden vooraf bij voetbalvereniging Noordeloos gerekend op 1500, misschien 2000 euro. Dat werd een stuk meer: de actie voor Goal4Rio bracht uiteindelijk maar liefst 4100 euro op.

Het geld dat de Noordelose voetbalclub zaterdag bijeenbracht is voor Goal4Rio, een voetbal- en onderwijsproject in de sloppenwijk Borel de Braziliaanse stad Rio de Janeiro.

De Braziliaan Magno Ribeiro, getrouwd met de uit Goudriaan afkomstige Lieke van Genderen, voetbalde in de eerste drie maanden van dit seizoen bij SV Noordeloos in het derde elftal. Goal4Rio is hun vrijwilligersproject van de Braziliaan

Toekomst
"Het is een opvangplaats voor momenteel zestig Braziliaanse kinderen. De jongeren worden geholpen met school en werk, kunnen onbezorgd voetballen en hebben zo weer een toekomst", zegt Mark Vonk, ex-ploeggenoot van Magno Ribeiro en één van de initiatiefnemers van deze actie.

De actiedag begon met een sponsorochtend voor de jeugd. Aansluitend was er een Zumba-workout voor meisjes en dames. 's Middags was er een sponsormiddag voor de heren van voetbalvereniging Noordeloos.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden