Michel Langerak: 'Absoluut nog geen andere club'

Nieuws 3 keer gelezen

WERKENDAM – Trainer Michel Langerak vertrekt aan het einde van het voetbalseizoen bij Kozakken Boys. De Werkendamse zaterdagtopklasser had Langerak graag voor een vierde seizoen aan zich gebonden, maar Langerak verkiest toch een nieuwe uitdaging.

“Ik heb gewikt en gewogen. Ik ben nu voor het derde jaar bij Kozakken Boys bezig. Het streelt me dat Kozakken Boys met me verder wil, maar een vierde seizoen is misschien toch te lang. Ik ga voor een nieuwe uitdaging. Ik heb absoluut nog geen andere club en er heeft ook nog niemand geïnformeerd. Dus ik sta nog voor alles open”, aldus Langerak.

Insinuaties
Michel Langerak volgt momenteel de cursus Coach Betaald Voetbal en hoopt over enkele maanden die cursus met goed gevolg af te ronden. Hij zou dan ook aan de slag kunnen als hoofdtrainer bij een eredivisie- c.q. eerstedivisieclub.

Momenteel loopt Langerak stage bij eredivisieclub NAC in Breda. In het Bredase geruchtencircuit wordt zijn naam genoemd als opvolger van de onlangs ontslagen John Karelse. “Dat zijn allemaal maar insinuaties. Nogmaals, ik heb nog helemaal niets”, weerlegt Langerak. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden