Leon Elands langer bij Woudrichem

Nieuws 75 keer gelezen

WOUDRICHEM - Leon Elands zal in principe ook volgend seizoen trainer zijn van Woudrichem.

Club en trainer bereikten een mondeling akkoord over een tweede jaar, met een optie voor een derde seizoen. Elands ging afgelopen zomer bij Woudrichem aan de slag en staat met het eerste elftal tweede in de 4e klasse E.

Ook B-trainer André van Vugt zal voor een jaar bijtekenen.

Leergierig
Voor Elands is de goede sfeer bij Woudrichem de belangrijkste reden om alvast bij te tekenen. "Ik sta voor een leuke groep en heb het hier uitstekend naar m'n zin. Er komt een hoop positiviteit vanuit dit team. De jongens zijn leergierig, de trainingsopkomst is hoog en er wordt gelachen. Dat is voor een trainer heerlijk om mee te werken."

De tweede plaats op de ranglijst, op één punt achter koploper BVV, draagt zeker bij aan die goede sfeer op Het Bolwerk, beaamt Elands. "We willen graag promoveren en ons doorontwikkelen als ploeg en volgens mij zijn we wat dat betreft op de goede weg", zegt hij lachend.

Duidelijkheid
Woudrichem en Elands wilden graag sámen verder, benadrukt de oefenmeester. "Het is inderdaad nog vrij vroeg in het seizoen, maar de club wilde me snel vastleggen. Dat schept duidelijkheid voor iedereen."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden