Noordeloos boekt historische bekerzege

Nieuws 20 keer gelezen

NOORDELOOS - Vierdeklasser Noordeloos heeft dinsdagavond de derde ronde van de districtsbeker bereikt. Een unicum in het bestaan van de club.

Het begin was aan Noordelose zijde niet sterk. De thuisploeg keek namelijk na amper twintig minuten spelen door twee ongelukkige goals tegen een 0-2 achterstand aan.

Noordeloos herpakte zich en wist kort voor rust de aansluittreffer te maken. Na de helftwisseling werd de druk opgevoerd en kwamen de Gelderlanders nauwelijks nog aan voetballen toe. De groenhemden wel en via twee doelpunten van Collin Verkaik was de historische bekerzege een feit.

Apitulay: “Leuk voor de jongens en voor mij als trainer een uitslag, waardoor we met vertrouwen naar Lekvogels gaan.”

Noordeloos-Brakel 3-2