Streefkerk-Peursum om koppositie in 4D

Nieuws 14 keer gelezen

ALBLASSERWAARD -  Er wordt ingehaald op zaterdag 20 oktober, dus (ook) in de Alblasserwaard is het voetbalprogramma beperkt. Neemt niet weg dat er in 4D met Streefkerk-Peursum een heuse topper op het programma staat.

Hoofdklassedebutant Stedoco is teruggezakt naar het rechterrijtje. De nederlaag tegen Achilles Veen was ongetwijfeld niet ingecalculeerd. Mooie uitdaging om 'm op eigen veld tegen Excelsior Maassluis weg te poetsen. Dat zal op voorhand niet meevallen, want de opponent is in vorm en lonkt naar de koppositie.

Spannend
In de 1e klasse C staat de streekontmoeting tussen De Zwerver en Drechtstreek op de rol. Het onderlinge verschil bedraagt slechts één punt, dus het zou wel eens spannend kunnen worden op De Schans. De winnaar krijgt hoe dan ook in de onderste regionen wat meer lucht. @RVoetbal is erbij.

De Alblas kan in 3C de sprong naar de tweede plaats maken als het op verplaatsing wint van Groote Lindt. Zeker geen onmogelijke opgave, maar de Zwijndrechtenaren kunnen de punten goed gebruiken en zijn er op uit de groenroden een kool te stoven.

Periodetitel
Streefkerk-Peursum is de absolute topper in 4D. Inzet is de koppositie. Bij winst verzekeren de Giessenburgers zich van de eerste periodetitel. Of dat lukt? @RVoetbal gaat het bekijken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden